Maxime & Sam

Maxime & Sam

Sam en Maxime zijn twee beste vrienden die elkaar letterlijk al kennen vanaf hun geboorte. Ze delen namelijk niet enkel hun enthousiasme voor het brouwen, maar ook hun verjaardag! Naarmate ze ouder werden, begonnen ze meer en meer interesse te krijgen in het maken van bier. Wat begon met een maak-zelf-je-bier-kit als verjaardagscadeau, eindigde in passie voor het brouwproces.

“Tijdens corona besloten we om ons enthousiasme voor brouwen om te zetten in een nieuwe uitdaging. We kochten brouwapparatuur en begonnen met experimenteren en het ontwikkelen van bierrecepten: juicy blondes, crispy tripels en nog veel meer.

Met toewijding en doorzettingsvermogen hebben wij onze brouwerij opgebouwd. We zijn vastbesloten om onze passie voor bier te delen en inspiratie te bieden aan bierliefhebbers en medebrouwers. We zijn trots op onze brouwsels en hechten veel waarde aan kwaliteit en smaak. We zijn daarom ook voortdurend op zoek naar nieuwe smaken, manieren om onze bieren te verfijnen en ons brouwproces te innoveren.

Als gepassioneerde brouwers en goede vrienden willen we met Rond’hoecke graag onze passie voor bier met jullie delen – wij brouwen, jullie genieten!”